липозомно желязо

Липозомно желязо Рондовитал – ново поколение хранителна добавка, патентована Aktin® технология за максимално усвояване

Какво представлява Aktin® Технологията?

Да се върнем на липозомите и тяхното свойство да капсулират и транспортират в защитен вид всяко активното вещество към прицелни тъкани и органи. Технологията на липозомно капсулиране е уникален метод, чрез който се създават микроскопични мехурчета, наречени липозоми. Тези липозоми „капсулират” в ядрото си хранителни вещества, витамини и минерали, транспортират ги до съответните тъкани и органи, където ги освобождават. Така се постига тяхното максимално усвояване в чист и неразграден вид, без да дразнят стомаха.

Aktin® Технологията е световно патентована технология за получаване на сухи липозоми. Това, което преди познавахме само под формата на водна емулсия, сега съществува и в суха форма. Aktin® Технологията се развива от две десетилетия с идеята и стремежа за разработване на ефективна система за доставка на активни вещества в човешкия организъм и оптимизиране на усвояването.

Как работи тази технология за Вас и Вашето здраве?

Някои активни вещества се характеризират с мощен ефект върху човешкия организъм, но не могат да се усвояват пълноценно, поради различни фактори, повлияващи този процес. Aktin® Технологията подобрява бионаличността, като прави по- ефективна абсорбцията на тези активни вещества.

Желязото е един от основните елементи в живота на всички организми. Той участва във важни процеси за човешкото тяло:

  • пренасянето и задържането на кислород в клетките, отговорен е за изграждането на хемоглобина – молекула, която се съдържа в червените кръвни телца;
  • производството на енергия – участва в състава на различни ензими и протеини, както и на някои аминокиселини, като подпомага правилното усвояване на мазнините;
  • процесите на растеж на организма;
  • в синтеза на миоглобин – това е „хемоглобина” на мускулната тъкан, който транспортира кислород в скелетната мускулатура и сърдечния мускул.

Желязото има отношение към издръжливостта, активността и силата на човешкия организъм. Ако нашето тяло не получава кислород, то може лесно да изпадне в състояние на безпричинна умора и отпадналост.

Липозомното желязо – вега капсули на РондоВитал:

  • е разработено по Aktin® технология – един интелигентен начин на капсулиране на активното вещество – неговата доставка и освобождаване, насочено директно в клетки, които се нуждаят от действието му с висока бионаличност;
  • не причинява дразнене на стомашно-чревния тракт;
  • няма остатъчен вкус на желязо;
  • е подходящо за хора с различни режими на хранене – спортисти, вегани, диабетици.

липозомно желязо

Липозомно Желязо РондоВитал можете да намерите в нашия онлайн магазин:
https://www.rondovital.com/shop/

или в следните аптеки в страната:
www.rondovital.com/kade-da-kupya-rondovital-apteki

 

Вашият коментар