Женско здраве и Липозомен В комплекс

Съвременната жена има разнообразно и забързано ежедневие. Тя трябва да е адекватна и отговорна в ролята си на съпруга, майка, приятел, колега. А самата Тя изпитва необходимост да изглежда добре и да се чувства в перфектна форма. Витамините от група В, са незаменим спътник на Жената във всички периоди на нейния живот – от бременността с участието на Фолиевата киселина – до Климактериума, като осигуряват хормонално равновесие, стабилна нервна система и метаболизъм.

Витамините от група В са изключително важни за човешкия организъм и за правилното функциониране на множество органи и системи като цяло. Чрез тях се регулират метаболитните процеси, растежа на телесните клетки, хранителните вещества се усвояват по-добре, което води до повишаване на енергията. Те допринасят за нормалното функциониране на имунната система, повлияват психическото здраве и хормоналния дисбаланс. Пряко участват във функциите на Периферната нервна система и сърдечната дейност. Подобряват значително и пълноценно начина на живот на активния човек.

Липозомните витамини от група В се отличават с уникалната си структура и оптимално усвояване. Високата им бионаличност гарантира:

  • По-бърз ефект в сравнение с таблетки и хапчета
  • Висока концентрация в кръвната плазма на използваните активни съставки

Липозомният Витамин В комплекс включва цялата гама от В-витамините, които допринасят за:

  • добрия метаболизъм – превръща храната в енергия, подобрява храносмилането, разгражда мазнините. Това го прави подходящ за жени, спазващи хранителен режим.
  • нормалното състояние на кожата и лигавиците. Съдържа Биотин /витамин В7/, който заздравява и укрепва структурата на ноктите и косата; подобрява зрението.
  • нормализирането на когнитивните функции, нервната система; повлиява пристъпи на болка и трептене, умора и отпадналост; подобрява настроението.

Недостигът на Витамини В може да доведе до Анемии – състояние, при което не се разнася достатъчно кислород до клетките в организма. Може да предизвика чувствителност в мускулната тъкан, нарушаване цялостта на кожата и здравината на косъма. Често се срещат и храносмилателни проблеми. Особено влияние тези витамини оказват на хора с различен режим на хранене – диети, вегани /в месото се съдържат много витамини В/.

Липозомният Витамин В Комплекс на РондоВитал ще подкрепи женския организъм във всички фази на неговото развитие и действие, като му гарантира Сила, Красота и Обаяние, които правят една Жена успешна и желана.

Липозомният Витамин В Комплекс на РондоВитал е подходящ избор на всяка жена за нуждите на нейното тяло и пълноценен живот.

  • Течна форма.
  • Удобна дозировка в еднократна опаковка, която покрива дневните нужди на организма.
  • Висока бионаличност, която ускорява преноса на активни вещества към клетките.

Можете да намерите онлайн, както и да закупите в следните аптеки в страната.

Вашият коментар